Personvern

Denne siden inneholder informasjon om hvordan displaygrossisten.no bruker og behandler informasjonskapsler (cookies) og andre personopplysninger.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.displaygrossisten.no, når du er i kontakt med salg og support eller når du bruker våre tjenester.

Vilkår ved kjøp av produkter:

Når du handler produkter i vår nettbutikk vil du bli spurt om å oppgi informasjon som er relevant for at vi kan ekspedere din bestilling. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, ditt navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Du har selv muligheten til å lagre dine opplysninger (opprette konto) slik at det blir enklere å handle i nettbutikken neste gang. Dette er helt frivillig og dersom du ønsker å slette dine opplysninger/din konto, kan du gjøre det når som helst.

Vilkår ved bruk av kontaktskjema:

Når du kontakter oss via et kontaktskjema på nettsiden, vil vi lagre navnet ditt og e-postadressen din på ubestemt tid. Denne informasjonen vil bare bli brukt til å behandle din forespørsel, og vil ikke bli delt eller brukt til andre formål. Dersom du ønsker at vi sletter ditt navn og opplysninger fra våre systemer, kan du kontakte oss på e-post.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjon om deg med andre?

Displaygrossisten.no benytter seg også av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

Google Analytics
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Bring og Bring Express

Vi sender pakker med Bring og Bring Express og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

PostNord
Vi sender pakker med PostNord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Kommunikasjon gjennom e-post og telefon

Som kunde vil du kunne motta e-post og telefonsamtaler rundt ditt kundeforhold. Til eksempel vil vi kunne sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto og lignende. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til oss post@displaygrossisten.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger om deg forblir lagret i vår database til kundeforholdet opphører eller ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for. Om du ønsker at opplysninger som er registrert om deg blir slettet, vennligst kontakt på e-post.