Kjøpsbetingelser

Salg fra Displaygrossisten.no er kun til forretningsdrivende og alle priser er derfor oppgitt eks mva. Mva blir lagt til i handlekurven før du sender bestillingen.

Priser og prisforutsetninger 

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK), eksklusive merverdiavgift (MVA 25%) og frakt.

Vi forbeholder oss retten til å endre produktdata og priser fortløpende uten varsel. Vi tar forbehold om feil i tekster, priser og utsolgte varer. 

Faktura

Faktura med 10 dagers forfall etter fakturadato eller i henhold til avtale.

Vi reserverer oss retten å kreve forhåndsbetaling fra fakturakunder med svak kredittverdighet eller løpende inkassosaker.

Vi forbeholder oss retten til å stanse igangværende arbeid dersom kunden ikke har betalt en forfalt fordring.

Kundefordringer

Eventuelle innvendinger mot mottatt faktura skal gjøres omgående.

Retur og refusjon

Alle bestillinger betraktes som bindende. Hvis en kunde ønsker å annullere en ordre, forbeholder vi oss retten til å belaste kunden for påløpte kostnader i forbindelse med klargjøring og produksjon. Salg fra Displaygrossisten er i all hovedsak til forretninger og næringsdrivende og derfor ingen automatisk returrett eller rett til refusjon. Displaygrossisten kan imidlertid etter nærmere avtale ta varer i retur. Retur uten avtale krediteres ikke. Ved retur forutsetter vi at varen er «som ny», ubrukt og i originalemballasje. Vi erstatter ikke skader forårsaket av kunden. I tilfeller hvor retur er avtalt, betaler kunden fraktkostnadene. Som følge av kostnader med pakking, lager og arbeidstid vil kunde i tillegg bli belastes 15% av varens verdi ved retur.

Vi påtar oss ikke ansvar for:

Såfremt levering hindres p.g.a. Force Majeure, er Displaygrossisten ikke forpliktet til å opprettholde kontraktfestet leveringstid eller til å betale erstatning for forsinket eller uteblitt levering.